thumbnail

Van ontwikkelingsgericht naar Deep Evolvement

Methodische aanpak van een gelaagde opdracht

Ontwikkelingsgerichte benadering is een gelaagde methodologie die professionals helpt om zich betekenisvol te ontplooien. Deze methode is grondig gefundeerd door de bezieler, Rudy Vandamme. Zijn achterban wil deze methodiek graag verder uitdragen en de klant wil internationaliseren. Maar een sterk merkverhaal en imago ontbreken om dit professioneel te staven.
Deze methodiek is diepgaand. Om te overtuigen is eenvoud het sleutelbegrip. De klant was op zoek naar, zoals ze het zelf mooi formuleerden tijdens de briefing, een ‘totem’.
De stakeholders hebben reeds een lang merktraject met verschillende bureau’s achter de rug. Ze zaten in dubio. De aandacht ging vooral naar het bedenken van een naam, baseline en logo, maar het juiste merkverhaal ontbrak. Cojak kreeg de opdracht om dit merkvraagstuk op te lossen. Onze aanpak bleek meteen succesvol.

Cojak Creates Deep Evolvement

We hadden met de initiatiefnemers meteen een inspirerende samenwerking en we konden door onze synergie snel alle knelpunten strategisch bloot leggen. Onze merk methodiek zorgde ervoor dat we tijdens 2 online workshops de ambities correct wisten af te bakenen en de juiste context voor het merk konden bepalen. De nieuwe naam en de identiteit hadden vruchtbare grond om snel te kiemen. Deep Evolvement zit als gegoten, de ‘totem’ kreeg vorm en het merk werd strategisch verder uitgewerkt. De klant volgde met de KMO-portefeuille onze opleiding ‘Merkidentiteit’ om onze methodiek en merkaanpak zelf onder de knie te krijgen. Zo kunnen ze zelf verder aan de slag als volwaardig merkstrateeg.

Doelgerichte aanpak met een internationaal resultaat

Onze aanpak en expertise zorgden ervoor dat we snel uit de merkimpasse geraakten en de juiste identiteit hebben opgezet. Van strategische workshops naar een nieuwe Brand ID, een krachtige, nieuwe naam tot de rode draad in de communicatie voor de juiste doelgroepen in 2,5 maand. De website en communicatiemiddelen volgden aansluitend.

Merkstrategie / Nieuwe naam & Identiteit / look & feel / Website &  communicatietools

www.deepevolvement.com

 

star