thumbnail

eendaagse communicatie workshop: merkidentiteit voor coaches

Meer reikwijdte creëren als COACH?
word een betekenisvol merk.

Als goeie coach weet je hoe lastig het is om je eigen, uitgewerkte methodiek op een onderscheidende manier bij de juiste klanten te krijgen. Je knokt moedig achter de schermen aan dat marketingplan. Je zoekt online naar het gouden ei om je daarbij op weg te helpen, maar je geraakt er niet meer aan uit. Zoals altijd staan de beste verkopers vooraan in de Google rij en beloven ze je met hun marketingmethodiek de beste resultaten en de meeste klanten. Dat kan, maar ben je dan zo echt verschillend van de rest?


Een degelijk marketingplan is inderdaad noodzakelijk. Maar om je doelstellingen te bereiken moet je eerst je merkidentiteit vastleggen. Je trekt pas de juiste klanten aan als ze zich herkennen in jouw echte verhaal. Authentiek, krachtig en geloofwaardig. Meer dan 10 jaar helpen we communicatie managers in de uitbouw van hun marketingplan. Telkens tonen we hen daarbij aan dat in deze snel veranderende wereld een zinvol merkverhaal de echte sleutel is tot succesvolle marketing. We hebben hiervoor onze eigen methodiek ontwikkeld: ‘5 steps to make your brand matter.’

Steeds meer coaches kloppen bij ons aan omdat ze strop zitten met hun communicatie verhaal. Ze hebben nood aan professionele communicatiebegeleiding. Om aan die nood te beantwoorden werkten we voor coaches deze intensieve communicatie workshop uit. Zo leer jij hoe je een consistent en geloofwaardig merk opbouwt voor je klanten.

wat leer je tijdens deze opleiding?

In deze intensieve, eendaagse workshop leer je aan de hand van onze 5 stappen methodiek je merk identiteit op te bouwen. Door concrete oefeningen reiken we je handvaten aan om je unieke merkverhaal voor je klanten op te bouwen en leer je dit hanteren als de rode draad van je marketing.

VOOR WIE?

Ben je een coach met een uitgekiemde methodologie en ben je helemaal klaar om je coachees op de juiste manier te begeleiden? Maar zit je vast in de uitwerking van je communicatie om hen te bereiken?
Dan zijn deze drie geplande workshops voor jou:

donderdag 23 januari 2020: 9u > 17 u -> Antwerpen
donderdag 5 december 2019: 9u > 17 u -> Mechelen.
vrijdag 22 november: 9u > 17 u -> Gent.

De Kostprijs voor de workshop bedraagt 390 euro (ex. btw).
Cojak is erkende dienstverlener van de KMO portefeuille. Maak er voor deze workshop dus handig gebruik van.
Heb je nog vragen of suggesties? Geef ons gerust een seintje: 09 245 57 78 of mail ons.

Schrijf je in:

Je bent jammer genoeg te laat voor deze sessies: Maar wil je graag dat we je op de hoogte houden van ons aanbod.

Stuur ons een mailtje!

voilà, c'est moi

 

star