Danspunt Vlaanderen

campaign: zie ons dansen (Nl.)

PROJECT LANGUAGE

Danspunt Vlaanderen wanted to send a positive message to dancers during the corona pandemic. A boost to keep believing in their passion. We worked out a strategy for a solid and successful online campaign. A campaign to give the sector a face, to show how much dancing passion there is and to strengthen the connection between dancers and creators, regardless of style or experience.

succesvolle marketing campagne

STRATEGIE: EEN UPLITFTING SOCIAL MEDIA CAMPAGNE OPZETTEN MET DANSERS

Dansers moesten tijdens de coronaperiode extra creatief zijn om te dansen. Ze konden niet samen repeteren, ze hadden geen podium en geen contact met hun publiek. Danslessen vonden voornamelijk online plaats. Maar ze bleven, desondanks, creatief…  Om de spotlight te richten op dans bedachten we voor Danspunt, het steunpunt voor dans en beweging, de campagne ‘Zie ons dansen’. Met een straffe social media campagne hebben we de danspassie en het verhaal achter de dansers online in de kijker gezet en bliezen we terug de vlam in de danspijp.

DIJK VAN EEN BEREIK

Een goed doordachte campagnestrategie legde Danspunt geen windeieren:
Influencers en topdansers Wim Van Lessen & Joffrey Anana inspireren en trokken de campagne op gang 💃🏻 De wervelende dansclip op de beats van de reizende ster Charlotte Adigéry kreeg een enorm bereik (facebook, youtube & TV) 🕺🏻 Dansers deden instagram take-overs 💃🏻  Behind the scènes video’s duidden de campagne 🕺🏻 De perswerking zorgde voor extra media coverage & free publicity 💃🏻 De samenwerking met Dag van de Dans onderschreef de boodschap en VRT bracht de clip op TV & Podium19.

COJAK’S BRAND LIEUTENANTS:

Camera: Gino de Baudringhien
Strategy & Creative Director: Filip Bullens
Copywriting: Els De Pauw
Art Director.: Batist Vermeulen
Interviews: Margo Mot
Digital Marketing: Rodrigo Costa
Music: Charlotte Adigery (all rights reserved )
Cast: Wim Van Lessen, Joffrey Anana & many more.

helping the good ones win.

Your Brand Matters

get in touch