thumbnail

Xandres, hun transitie naar een circulaire mode-economie

Labels by Andres NV is een Belgisch modebedrijf met een rijke geschiedenis in het vervaardigen van kwaliteitsvolle kledij. Sinds 2016 maakt Labels by Andres NV deel uit van de Franse groep DAMARTEX. Vandaag bestaat het modehuis uit 4 sterke merken (Xandres, Xandres Studio, Xandres Gold en Xandres Corporate).

Elke label staat garant voor een uitstekende kwaliteit, dankzij onze vergaande knowhow en 50 jaar ervaring. Elk label incorporeert bovendien hetzelfde DNA, aangevuld met een eigen accent. Zo richt Xandres Gold zich tot modieuze size-plus vrouwen en richt Xandres Studio zich tot vrouwen met een meer opvallende, ‘edgy’ stijl. Xandres Corporate is de divisie die stijlvolle bedrijfskledij ontwikkelt vanuit hetzelfde streven naar absolute kwaliteit en duurzaamheid. Met Xandres Corporate keren we zelfs voor een stuk terug naar onze roots: ons bedrijf ontstond immers uit een klein familiebedrijf dat werkkledij op de markt bracht (sinds 1927).

Duurzaam ondernemen zit in het DNA van onze Belgische onderneming: zowel onze labels als ons bedrijf staan voor degelijke, eerlijke, kwaliteitsvolle en tijdloze collecties.

Cojak dook mee in hun traject om de suplly chain van Xandres Corporate circulair te maken en we vertaalden het in een helder en consistent communicatieverhaal voor klanten en prospects.

 

star