thumbnail

De MVO-SCAN

Hoe staat het trouwens met uw duurzaamheid?

Meer en meer bedrijven en organisaties doen inspanningen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. En dat is een goede zaak. Bedrijven en consumenten verwachten steeds vaker dat de producten die ze aankopen in faire omstandigheden geproduceerd worden en het milieu respecteren. Maar hoe weet je nu als organisatie hoever je inspanningen reiken en hoe goed je scoort op de MVO-ladder?

Presenting, De MVO-SCAN

Speciaal voor alle ondernemers bedachten we samen met onze klant Sustenuto deze kant en klare online MVO-scan. We deden dit in opdracht voor MVO-Vlaanderen.

Als manager weet je als geen ander dat tijd geld kost, maar je wil ook op de voet kunnen volgen hoe goed jouw organisatie of bedrijf scoort op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is wat de MVO-scan doet. We kozen dan ook voor een no-nonsense aanpak: bondig, flat design en zonder franjes. Het draait immers rond de gerichte vragen, jouw antwoorden en je duurzame prestaties. Om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, deden we een degelijke, online usability-test (powered by Yorro: the man with the usability-plan).

mvo-scan-cojak

Ontdek nu hoe ver je bedrijf staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en hoe je (nog) beter kan scoren.

 

star