thumbnail

Cojak’s Cyclo Club: the Charity Bikers.

Cojak bangingly presents: 

cover_cojak_vredeseilanden
Wablief, de CCC!?

De Cojak’s Cyclo Club is ons explosief fietsinitiatief om sportieve uitdagingen te koppelen aan sociaal engagement. Want voor ons krijgt je eigen grenzen verleggen pas echt zin als je daarmee ook mensen daadwerkelijk kan helpen.

Onze uitdaging in 2019: Ecuador trail

In volle voorbereiding en training voor onze nieuwe Charity uitdaging in 2019: Mtb’en dwars het mythische Andesgebergte voor de groenten- en koffieboeren in Ecuador.
Binnenkort horen jullie meer…

Wil je graag op de hoogte blijven? Stuur ons een mailtje: hallo@cojak.be

Onze prestatie in 2017:
The Kilimanjaro Trail, cycling for the farmers in Tanzania.

In 2017 hebben wij onze benen (& billen) ingezet voor Vredeseilanden en realiseerden we de volgende krachttoer: de Kilimanjaro beklimmen en 8.000 euro inzamelen om boeren uit dit onherbergzaam gebied vooruit te helpen!

We fietsten o.a. naar en voor de boeren die op de flank van de heilige Masai berg passievruchten telen voor de lokale markt en voor de export. Rikolto (Vredeseilanden) verbindt de boeren met internationale markten, werkt aan betere sociale werkomstandigheden en geeft trainingen rond de gevaren van pesticiden, de specifieke eisen rond smaak, de grootte en kleur,… De kans is groot dat je deze fair trade passievruchten zeer binnenkort in je Belgische supermarkt van het rek plukt.

charitybikers_tanzania2

Bedankt aan alle sponsors !

Om dit bedrag bij elkaar te krijgen kregen we de hulp van sponsors die onze trainingskilometers! Het bedrag dat jij stort zetten we om in effectieve fietskilometers. Elke trainingsrit dragen we op aan de sponsors! De opbrengst gaat integraal naar (landbouw)projecten.

Steun ons actie:
Doe nu een gift via onze Vredeseilanden actiepagina!

star